Altijd een schone en hygiënische werkplek
Reiniging en protectie met hygiënische nano-behandeling

Reiniging en protectie

Hygiëne en ‘visueel schoon’ is niet hetzelfde. Uw bureaustoel en de rest van uw kantoor kan er schoon uitzien en tegelijkertijd erg veel ziekteverwekkers bevatten. Uit ervaring weten wij dat bureaustoelen weinig tot nooit goed worden gereinigd. Een bureaustoel bestaat uit veel verschillende materialen en dat maakt het lastig deze eenvoudig schoon te maken en te houden. De meeste bureaustoelen worden 8 uur per dag en 5 dagen in de week gebruikt. Bij een gemiddelde afschrijving in ± 8 jaar is dit 1840 werkbare dagen zonder één enkele schoonmaakbeurt!

Rentoffice verzorgt voor u een grondige reining van bureaustoelen, maar kan uw bureaustoel ook voorzien van protectie behandeling. Hiermee wordt een protectie-laag aangebracht en wordt u stoel hygiënisch schoon en 'easy to clean'. Er is ook een extra sterke sterke protectie laag met een zeer sterke antivirale en antibacteriële werking. In uw zoektocht naar een corona-proof kantoor zal dit zeker bijdragen.

Wat is een protectie behandeling met Reinasan?
Reinasan is een fabrikant en innovator op het gebied van producten voor oppervlakte bescherming en dieptereiniging van verschillende materialen aangaande zichtbaar en onzichtbaar vuil. Doordat beschermde materialen langer mee gaan leveren ze een significante bijdrage aan de duurzaamheid van het product. Rentoffice is een gespecialiseerde distributeur en partner van Reinasan voor het beschermen en schoonmaken van bureaustoelen, vergaderstoelen, bezoekersstoelen en al het andere zitmeubilair op kantoor.

Met fotokatalysatoren beschermen we op moleculair niveau, tot diep in de poriën van het materiaal. Dat zorgt zichtbaar en meetbaar voor een beter resultaat dan de coatings die er in de markt te verkrijgen zijn. Tevens is deze beschermende behandeling bevorderlijk voor zowel de levensduur van de bureau- of vergaderstoel alsmede de algehele hygiëne op kantoor. Daarnaast is het ingebrachte middel (PSS) PH neutraal en milieuvriendelijk, omdat er geen chemische middelen worden gebruikt.

Voordelen:

- Micro-organismen zoals bacteriën en virussen vrijwel direct verwijderd
- De vervuiling wordt organisch afgebroken
- Een milieuvriendelijke duurzame werking
- Na een protectiebehandeling gemakkelijk te onderhouden

- De levensduur van stoelen wordt verlengd
- Geschikt voor nieuwe en gebruikte stoelen

contact opnemen


Bekijk onderstaande Hygiënische oplossingen

dieptereiniging

Dieptereiniging
Op aanvraag

Een intensieve dieptereiniging voor onzichtbaar vuil

Op uw kantoorstoelen verzamelen zich naast het zichtbare vuil, ook talloze ziekteverwekkers als virussen, bacteriën en schimmels. Deze laatste “onzichtbare” vervuiling laat zich niet eenvoudig verwijderen. Daarom is een diepte reiniging noodzakelijk, in plaats van alleen een oppervlakkige reiniging.

Met biokatalysatoren reinigen we op moleculair niveau, tot diep in de poriën van het materiaal. De reinigingsmethode milieuvriendelijk, omdat er geen chemische middelen worden gebruikt. Kies er na de dieptereiniging ook voor om uw kantoorstoelen te behandelen met de Reinasan protectie.

easy to clean protectie

Easy to clean
Op aanvraag

Protectie-laag dat vuil zichtbaar en onzichtbaar actief afbreekt

Door uw nieuwe of gereinigde kantoorstoel te beschermen met ons speciale protectiemiddel, wat aangebracht wordt op moleculair niveau, wordt deze “easy to clean”. Dit betekent dat zichtbaar en onzichtbaar vuil actief wordt afgebroken en eenvoudig met het bijbehorende onderhoudsmiddel verwijderd kan worden.

Wij zijn zo overtuigd van ons product dat u zelfs 5 jaar garantie krijgt op de werking ervan!

extra hygiënische protectie

Anti-bacterieel, anti-viraal
Op aanvraag

Een extra hygiënische protectie-laag met zeer sterke antivirale en antibacteriële werking

Dezelfde werking als “easy to clean” echter met de toevoeging dat deze variant een zeer sterke antivirale en antibacteriële werking heeft. In uw zoektocht naar een corona-proof kantoor zal dit zeker bijdragen. Door uw nieuwe of gereinigde kantoorstoel te beschermen met Reinasan wordt deze “hygiënisch schoon” en natuurlijk tevens “easy to clean”.

Wij zijn zo overtuigd van ons product dat u zelfs 3 jaar garantie krijgt op de werking ervan!

Iedereen een veilige werkplek. Flexibel, snel en voordelig.

Contact

verkoop@trendinterieur.nl
tel. +31 (0)591-676352
rentoffice.nl
trendinterieur.nl

Adresgegevens

Trendinterieur Projectinrichting
Cornelis Houtmanstraat 24
7825VG Emmen