Over ons

Rentoffice.nl by Trendinterieur Projectinrichting biedt u de meest voordelige, flexibele en ergonomische werkplekken voor kantoor of thuis. Wij leveren hoogwaardige ergonomische werkplekken uit voorraad en tegen de scherpste tarieven voor een vast bedrag per maand. Ook kunt u een complete kantoorinrichting leasen. U kunt het contract flexibel verlengen of opzeggen zonder verborgen kosten.

Rentoffice.nl is een initiatief van Trendinterieur Projectinrichting dat jarenlange ervaring heeft in kantoor -en projectinrichting. Met een groot assortiment van gerenommeerde fabrikanten kunnen wij elke gewenste inrichting leveren. Wij kunnen voor u een interieurontwerp in 3D maken en uw inrichtingsproject begeleiden, zodat u alle zorg aan ons kunt uitbesteden.

U kiest voor Rentoffice.nl als u een interieur wenst dat altijd up-to-date en flexibel is en waarbij alle service en zorg aan ons wordt uitbesteed. U krijgt altijd de meest hoogwaardige werkplekken die bijdragen aan de gezondheid van uw medewerkers; U betaalt voor gebruik voor een vast bedrag per maand; En u wijze van inkopen is circulair en duurzaam. Kortom: de ideale manier om duurzaam, economisch en ergonomisch te werken.

Rent your office met Rentoffice.nl!

We bieden meubelen en complete interieurs voor verschillende toepassingen en budget. Onze adviseurs en interieurontwerpers maken maatwerk oplossingen passend bij uw organisatie en wensen. Wij werken door heel Nederland en kunnen snel een afspraak inplannen.

Ontdek de mogelijkheden van Rentoffice.nl

En maak kennis met onze unieke werkwijze waarmee wij uw nieuwe interieur middels een lease -of huurovereenkomst kunnen realiseren.

Informatie aanvragen

Iedereen een goede werkplek. Flexibel, snel en voordelig.

Contact

verkoop@trendinterieur.nl
tel. +31 (0)591-676352
rentoffice.nl
trendinterieur.nl

Adresgegevens

Trendinterieur Projectinrichting
Cornelis Houtmanstraat 24
7825VG Emmen